Over JSV-ICT & Reclame

JSV-ICT & Reclame staat voor het leveren van hoge kwaliteit diensten en producten tegen lage prijzen. Waarbij de klant centraal staat en een eerlijk en persoonlijk advies krijgt.

JSV-ICT & Reclame heeft er voor gekozen om geen winkel in een centrum te hebben om kosten besparend te kunnen werken, waardoor de klant voordeliger geholpen kan worden.

JSV-ICT & Reclame kan iedere klant aan huis of bedrijf van dienst zijn. Doormiddel van een goed uitgeruste service wagen. Waarmee de meeste problemen ter plaatse opgelost kunnen worden.

JSV-ICT & Reclame zal zich blijven verdiepen in alles wat met ict en reclame te maken heeft, zodat JSV-ICT & Reclame de klant voortdurend goed kan blijven adviseren over de nieuwe ontwikkelingen op de markt.

In 28 augustus 2008 is JSV-ICT & Reclame als bedrijf gestart in Hippolytushoef. In 2010 is het bedrijf verhuisd naar Zurich (Friesland) aangezien daar meer mogelijkheden lagen voor bedrijfsuitbreiding (Reclame). Op 1 juli 2013 is er een servicepunt in Ureterp nabij Drachten geopend om ons werkgebied te uitbreiden.