Advies en verkoop computer

Als u op zoek bent naar een nieuwe computer of notebook kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe systeem. Aan de hand van uw wensen en gebruik, kunnen wij u een passend advies op maat geven.

Desktop (Vast computer)

computer

Een desktop staat op een vaste plek en is vooral geschikt als u het systeem niet mee hoeft te nemen. De desktop wordt meestal voor zware taken gebruikt (zoals: gaming, grafisch en CAD- tekenen) aangezien de desktop meer rekenkracht heeft dan een notebook. Ook wordt er vaak voor een desktop gekozen omtrent dat er een grotere scherm op past. Wij bouwen de  meeste desktops (vaste systemen) zelf. Bij het samenstellen van een desktop kijken wij naar uw wensen en waar u het systeem voor gaat gebruiken.

Laptop (Notebook)

computer Lenovo Notebook

Als u veelal onderweg een systeem nodig bent, is de laptop (notebook) zeer handig. Een ander voordeel van een laptop (notebook)is dat het niet veel ruimte in beslag neemt. Een laptop heeft doorgaans genoeg kracht voor standaard werkzaamheden, zoals Word en internet. Voor zwaardere taken met veel rekenkracht, kunt u beter voor een desktop kiezen.

Monitoren (Beeldscherm)

Als u een vast systeem aanschaft heeft u ook een monitor nodig. Bij het aanschaffen van een nieuwe monitor letten wij op het volgende:

  • Zit u langdurig achter de computer

  • In hoogte verstelbaar

  • Grootte (formaat) van het scherm

  • De aansluitingen en bekabeling

computer IIyama monitor