Advies en verkoop computers voor uw bedrijf

Als u op zoek bent naar een nieuwe notebooks of computers voor uw bedrijf kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren bij de aanschaffen van het nieuwe systeem. Aan de hand van uw bedrijf, wensen en gebruik, kunnen wij advies op maat geven.

Soorten computers voor uw bedrijf

Desktop (Vast computer)

computers voor uw bedrijf

Een desktop staat op een vaste plek en is vooral geschikt als u het systeem niet mee hoeft te nemen. De desktop wordt meestal voor zware taken gebruikt (zoals: gaming, grafisch en CAD- tekenen) aangezien de desktop meer rekenkracht heeft dan een notebook. Ook wordt er vaak voor een desktop gekozen omtrent dat er een grotere scherm op past. Wij bouwen de  meeste desktops (vaste systemen) zelf. Bij het samenstellen van een desktop kijken wij naar de wensen en waar het systeem voor gebruikt gaat worden.

Laptop (Notebook)

computers voor uw bedrijf Notebook

Als u voor het bedrijf veelal een systeem onderweg nodig bent, is de laptop (notebook) zeer handig. Een ander voordeel van een laptop (notebook)is dat het niet veel ruimte in beslag neemt. Een laptop heeft doorgaans genoeg kracht voor standaard werkzaamheden, zoals Word en internet. Voor zwaardere taken met veel rekenkracht, kunt u beter voor een desktop kiezen.

Monitoren (Beeldscherm)

Bij het aanschaffen van een nieuwe monitor letten wij op het volgende:

  • Zit u of uw personeel langdurig achter de computer

  • In hoogte verstelbaar

  • Grootte (formaat) van het scherm

  • De aansluitingen en bekabeling

computers voor uw bedrijf monitor