Computer service Ureterp  – Voor computerproblemen, onderhoud en reparatie

Voor Computer service Ureterp kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u helpen met uw computerproblemen, onderhoud en reparatie van uw computer en laptop. Om uw systeem optimaal te kunnen gebruiken is computer onderhoud en beveiliging erg belangrijk. Bij het onderhoud van het systeem maken wij een onderscheid tussen 2 groepen: Hardware en Software.

Computeronderhoud Ureterp – Hardware

Met onderhoud aan Hardware bedoelen wij onderhoud aan de binnenkant van de computer en laptop.

Bij slecht onderhoud wordt de levensduur van de computer verkort. Om de computer stabiel te laten draaien, moeten de componenten voldoende gekoeld worden. Ventilatoren zorgen voor een goede koele luchtstroom binnen in het systeem. Door luchtcirculatie wordt ook stof aangetrokken, wat kan gaan ophopen in de computer. Hierdoor kan de koeling verminderen of zelfs volledig worden geblokkeerd. Bij onvoldoende koeling kunnen bijvoorbeeld de volgende belangrijke componenten defect raken, met de nare gevolgen van dien:

  • De processor (rekenkamer) raakt oververhit en neemt vaak meerdere computer componenten mee.

  • De harde schijf waar alle belangrijke data/gegevens op staan (documenten, foto’s, email, etc.)

Ons advies is om het systeem 1 keer per jaar zijn onderhoud te geven. Wij maken uw systeem geheel stofvrij aan de binnenkant met speciaal behandelde lucht welke geen vocht meer bevat.

Computeronderhoud Ureterp – Software

Besturingssysteem en programma’s wordt Software genoemd.

Om veilig te kunnen werken is het ook belangrijk dat alle updates van het besturingssysteem en programma’s zijn bijgewerkt. Regelmatig komen wij tegen dat er problemen zijn met Windows Updates, waardoor essentiële updates niet gedraaid worden. Dit heeft als gevolg dat u mogelijk risico loopt met uw systeem! Vaak heeft u ook last van gratis reclames die plotseling in het scherm springen. Wij kunnen uw systeem nalopen en opschonen om deze problemen mogelijk te verhelpen.

Virusbeveiliging Ureterp Service Computer

Op het gebied van computerbescherming en beveiliging werken wij met Kaspersky Lab. Dit is een virusbescherming voor Windows en Mac OS tegen malware en webbedreigingen.

Computerproblemen en service aan huis Ureterp

Naast onze computer service op onze hoofdvestiging, bieden wij ook computer service aan huis in Ureterp en omgeving. Wij komen dan bij u langs. Onze monteur zou het computerprobleem met u bespreken en zal kijken naar een passende oplossing. Afhankelijk hoe ernstig het probleem is, kan het zijn dat het systeem wordt meegenomen voor reparatie bij ons in de werkplaats. Indien gewenst na reparatie kunnen wij het systeem ook weer bij u thuis aansluiten.

Computer service Ureterp op Afstand

Wij bieden ook hulp op afstand. Door middel van Teamviewer, kunnen we tegen ons uurtarief uw computer (wel na toestemming van u) op afstand overnemen

Reparatie computer Ureterp

Aangezien niet alle onderhoud en reparatie van computers en laptops op locatie kunnen worden opgelost, hebben wij voor de reparatie van computers en notebooks een werkplaats.

Computer Service Ureterp